dissabte, de juny 16, 2007

Full - Festa diversitat







Un dia ens vam reunir els equips de pre-joc, el equip de la Helena i el equip de la Raquel per decidir que faríem per la festa de la diversitat. Vam veure que les colònies d’aquest any surten més cares i vam decidir treure diners per a que fossin una mica més econòmiques. Vam acordar fer un mercat de segona mà ja que l’any pasta va sortir força bé i també vam decidir fer moneders reciclats i per a que la gent ens coneixes més i pogués participar vam posar també el concurs de síndria que es fa cada any i un taller de polseres. Després d’aquesta reunió i d’acordar els objectius ens vam trobar un parell de cops més aprofitant les aules d’estudi per confeccionar els moneders. El dia de la festa de la diversitat ja estava tot organitzat i preparat. El diumenge al matí vam anar tots, iniciació i militants, al Parc de la Torrasa a preparar el “tenderete” i començar a anunciar el concurs de síndries. En aquest va participar força gent.
Els moneders es van vendre força bé i el mercat de segona mà també va anar prou bé. Ens vam divertir molt, tan fent els moneders i a les reunions com en la festa de la diversitat en el concurs de síndries, com venent o fent el taller de polseres.






Anna Alonso - Equip Fulls

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant la tarda jove esportiva com la festa de la Diversitat van ser un èxit i tot perquè vàrem treballar molt! Ara ens queden les colònies, soposo que estareu preparant unes vetllades espectaculars.

Anònim ha dit...

Sheilaa!
No dubttiss, quee les vetllades seran la cañaa!!
Riureem molt molt i molT!

Un petonàss enorme!

Anònim ha dit...

Queridos y queridas compis jocistas...
Mira que cosas tiene lo del Internés, que buscando buscando, un día que alguien no tenía nada que hacer, se le ocurrió buscar en google ese, la palabra SORNELLS..., os acordais de Soronells?, es esa casa que algún día, ya empeiza a ser lejano, los jóvenes del Hospi y Conellá y Gavá y Sant Boi y que pasa con Barcelona, tb los de bcn, nos íbamos una semanita al monte pa que las antenas de la gran ciudad no nos contaminara demasiado el coco...., bueno que me estan cortando pq me enrollo muuucho, en fin pilarín que mireis el link, pa que veias que ha pasado con nuestro maravilloso Soronells (le han puesto parket al suelo!!!!)
www.soronells.org
apa, a ver si las fotos de paisajes de esta buena gente superan las del Casas....

Anònim ha dit...

aLo!
Soyy Laura Rubio ^^ (hacee faltaa dcirr que de Equipoo d Andréss y Merii) buenoo quee hoyy es dominGo y ya hemoss veniDo de la ColoniaS!
Me lo he paSaDo GeniaL, [bueno, bueno, GeniaL es PocO]
_pQ no me había reido tanto en 7 dias seguidos_
_pQ habeis sido la razón de mi sonrisa durante stos dias_
_pQ hemoS hecho velaDas inolvidableS_
_pQ la Canción De los militantes me encanTa!_
_pQ staiss arTos de que pida peRdón_
_pQ soyss de lo mejoRciTo que se puEde enconTraR_

x TodO esO y muCho, mucho más...

GraciaS! ;)


oS quierO**

lauRita**