dimecres, d’abril 25, 2007

1 de Maig

Com ja sabeu el 1 de maig és el dia del treballador i la treballadora hi ha una manifestació, per PREPARAR LA MANIFESTACIÓ el DISSABTE 28 D'ABRIL A LES 16.30 AL LOCAL DE SANTA EULÀLIA.

No falteu!!!

diumenge, d’abril 22, 2007

Full - Mona

La mona aquest any es va fer el dilluns dia 9 en el local de Santa Eulàlia a les 6. El primer que vam fer quan vam arribar va ser fer-la petar una miqueta, per entretenir-nos i posar-nos al dia del que havíem fet durant la setmana santa.
Desprès d’això vam veure un powerpoint fet per la Laura Roig de l’equip de l’Andres i la Meri que estava molt bé, i que sortien unes fotos molt divertides.
La dinàmica d’aquest any era, separar-nos per grup i fer-ne la millor mona! Els ingredients eren donuts, ous de xocolata, m&m’s, alguna que altra figureta de xocolata i nocilla.
Cada grup va deixar la seva imaginació volar i va fer la seva mona. Va estar molt bé i a més desprès vam tenir que explicar la historia i el títol de la mona.
Lo més important de la mona era el retrobament amb la gent de la federació desprès de les súper “colònies” que vam fer. Des de secretaris volem demanar disculpes perquè sabem que l’any passat ja es va criticar la dinàmica, però en un principi, cap persona de secretaris i ecònoms venia a la mona per això no es va cambiar la dinàmica de l’any passat. Encara que, aquest any no hi ha nata, que és una millora respecte l’any passat!

Petons,

Montse, Equip Dani

dissabte, d’abril 14, 2007

Full - Per què no hi ha hagut Congost aquest any?

Aquesta Setmana Santa no s’ha pogut anar al Congost perquè aquest any la casa de colònies a canviat de gestor i durant el canvi es van “perdre” alguns papers de les reserves, entre els quals es trobava la nostre reserva i llavors la van anul·lar i van llogar la casa a un altre grup escolar. Un dels problemes va ser que no ens van avisar i ens vam enterar quan vam trucar per confirmar el nombre de persones que hi aniria. Com que ja era massa tard no vam trobar una altre casa pels quatre dies.

Anna Alonso - Equip Fulls

diumenge, d’abril 08, 2007

La Mona

Recordeu dilluns 10 d'abril a les 18.00 Santa Eulàlia o 17.30 Collblanc ens trobarem per celebrar la Mona tots junts i veure les fotos de les activitats que hem fet durant la Setmana Santa.

Ah... i farem un concurs de mones amb donuts, nata, nocilla, conguitos,...

A veure qui sap fer una mona com la meva amb aquests ingredients?






3 euros per Iniciació i 4 per militants.

dimarts, d’abril 03, 2007

Un regal...

Acabem d'arribar de la Sortida de dos dies a Montgat, us deixo un regal en forma de foto!!!!!!!














I... recordeu que dilluns, dia de la mona, ens trobem a les 18.00 en el local de Santa Eulàlia i a les 17.30 local de Pujòs,